Σε λειτουργία ο δικτυακός τόπος mazi-ta-fagame.gr

Σε λειτουργία βρίσκεται ο δικτυακός τόπος http://mazi-ta-fagame.gr . Ο δικτυακός τόπος υποστηρίζει το ομώνυμο βιβλίο του Θεόδωρου Πάγκαλου “Τα φάγαμε όλοι μαζί”, το οποίο σύντομα θα κυκλοφορήσει σε e-book.

Στο δικτυακό τόπο καταγράφονται ιστορίες “Τα φάγαμε όλοι μαζί” από την επικαιρότητα και τους επισκέπτες. Υπάρχει δυνατότητα βαθμολογίας και σχολιασμού της κάθε ιστορίας. Επίσης, ο επισκέπτης μπορεί να δει τη δήλωση του Θεόδωρου Πάγκαλου στη Βουλή στις 21 Σεπτεμβρίου 2010 καθώς και ολόκληρη τη συνεδρίαση. Τέλος, ο δικτυακός τόπος θα φιλοξενήσει χρήσιμα αρχεία τεκμηρίωσης που σχετίζονται με τα ελλείμματα και το χρέος της χώρας.

Share
One comment on “Σε λειτουργία ο δικτυακός τόπος mazi-ta-fagame.gr
  1. ΑΛΕΚΟΣ ΒΑΡΒΕΡΗΣ says:

    Κύριε Πάγκαλε η φράση σας «Μαζί τα φάγαμε» είναι ατελής. Η πλήρης, κατά τη γνώμη μου, φράση είναι: «Μαζί τα φάγαμε στο φαγοπότι που οργάνωσε και σχεδίασε το πολιτικό – κομματικό σύστημα – με αιχμή του το ΠΑΣΟΚ (και όχι κυρίως η «επάρατη δεξιά»)». Επιμελώς ακόμα και σήμερα αποκρύβεται το γεγονός της σχεδιασμένης και συστηματικής απαξίωσης της παραγωγικής βάσης της χώρας και της αλλοτρίωσης της μέσης συνείδησης, από το λεγόμενο προοδευτικό – κεντροαριστερό χώρο. Το σύνολο του πολιτικού και κομματικού συστήματος σε όλο το πολιτικό φάσμα (δεξιά- κέντρο –αριστερά) αποτελεί την ένοχη πλευρά της κοινωνίας και το αίτημα σήμερα αφορά στη συνολική του υπέρβαση.